Automaxi Oy on vuonna 2006 perustettu moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa, joka myy ja ostaa käytetyt autot nopeasti ja vaivattomasti. Pienellä katteella ja kovalla volyymilla meidän keskinmääräinen varastonkierto nopeus on noin 1kk. Tämän mahdollistaa kevyt kulurakenteemme.

 

Arvojamme ovat rehellisyys luotettavuus asiakastyytyväisyys ja avoimuus. Valitsemme automme huolella ja teemme autoihimme paljon huolto ja korjaustoiminpiteitä. Kun ostat auton saat meiltä tarvitaessa nyt myös rahoituksen ilman käsirahaa.

Käyttämämme rahoitusyhtiöt ovat Svea-rahoitus ja Suomenautovakuus.

Automaxi Oy

"Olin etsimässä käytettyä perheautoa. Lassi Latvus oli asiantunteva, neuvoi kärsivällisesti minua kun en muuten autoista paljon tiedä. Hän auttoi valitsemaan juuri sopivan auton, sekä hinnaltaan että ominaisuuksiltaan. Sain koeajaa auton, ja päädyin sitten ostamaan sen. Se on toiminut moitteettomasti. Voin suositella lämpimästi!"

 

- Anna-Kaisa Badeski 33v, Espoo


"Olen ostanut kaksi autoa AutoMaxista. Olen ollut erittäin tyytyväinen AutoMaxin palveluihin. Ennen kun olen saanut auton, niin se on huollettu ja mahdolliset viat korjattu. Koska en ole ihan nuori, niin juuri luotettavuus on tärkeintä, uskallan lähteä pidemmällekin matkalle.

Kaupassa ei olla kertaakaan kaunisteltu auton kuntoa, vaan kerrottu kaikki. Kohta tulee taas auton vaihto esiin, en hetkeäkään epäröi, keneltä auton ostan."

 

- Anne Porkka 58v, Espoo

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Antti Seppinen

 

"Automaxista saa palvelua, jota ei voi odottaa mistään muusta autokaupasta. Lassin ammattietiikka on ja rehellisyys teki minuun pysyvän vaikutuksen. Kun edellinen autoni meni yllättäen lunastukseen, auttoi Lassi koko prosessissa aina vakuutusyhtiön korvausasiasta uuden auton vaihtoon saakka. Palvelu toimi nopeasti ja tiukassa talouden tilanteessa sain säästettyä rahaa vaikka vaihdoin lähes samantasoiseen autoon. Tämän mahdollisti erittäin kilpailukykyiset hinnat ja Lassin ja Steven kyky tarjota vaihtoehtoja heidän liikkeestään. Voin suositella Automaxia koko sydämelläni."